cms

CMS Modules


U kunt uw CMS uit breiden met nog extra modules die voor uw website eventueel interessant zijn.

Foto album Module
Deel uw mooiste foto's met familie en vrienden, of misschien foto's van een evenement.U maakt een nieuw fotoalbum aan, met eventuele beschrijving, en vervolgens kunt u uw foto's met bijschriften en al uploaden. De foto's worden automatisch op de juiste afmetingen gebracht, dus voortaan kunt u uw foto's delen zonder enige technische kennis.

 

Nieuwsbrief Module
Met een nieuwsbrief houdt u al uw relaties op de hoogte van gebeurtenissen binnen uw bedrijf en branche. Ook kunt u de nieuwsbrief gebruiken om contacten bijvoorbeeld op nieuwe producten te attenderen. Een digitale nieuwsbrief biedt verder het voordeel dat u geen druk en porto kosten maakt en bovendien is de kans groter dat uw contact de nieuwsbrief bewaard.

 

Gastenboek Module (met anti-spam)
Met een gastenboek module geeft u de bezoekers van uw site de mogelijkheid om hun mening te geven over de inhoud van uw website. Uw bezoekers vullen in een formulier hun naam en hun bericht in en binnen enkele seconden staat hun bericht in het gastenboek. Met een gastenboek leert u zelf meer over de soort bezoekers van uw website, en zorgt u ervoor dat bezoekers uit nieuwsgierigheid steeds weer terug komen.

 

Nieuws Module
De nieuws module is over het algemeen de belangrijkste module van de meeste websites. Met deze module kunt u het laatste nieuws op uw pagina plaatsen. De meest recente berichten worden automatisch getoond op de nieuws pagina, oudere berichten worden automatisch naar de archieven verplaatst. De bezoekers van uw website kunnen met de archief functie makkelijk oude berichten terugvinden door te zoeken op datum.

 

Agenda Module
Een agenda bijhouden wordt kinderspel met onze agenda module. Met deze module zorgt u dat uw bezoekers op de hoogte blijven van geplande activiteiten. Handig voor een club bijvoorbeeld, om aan te geven wanneer er bepaalde evenmenten plaats zullen vinden. Per agendapunt kunt u eenvoudig datum en tijdstip aangeven, en vervolgens geeft u het agendapunt een titel en een eventuele toelichting. Houdt uw bezoekers dus voortaan de hoogte van evenementen, seminars en andere belangrijke data.

 

Leden inlog Module
Met een Leden login module is het mogelijk een gedeelte van uw website af te schermen voor geregistreerde leden. Deze leden hebben dan toegang tot een aantal extra pagina's die voor niet-leden niet zichtbaar zijn. U kunt hierbij denken aan een inlog voor leerlingen en leraren in een scholen gemeenschap.

 

PollModule
Polls zijn een fantastische manier om de aandacht van uw bezoeker vast te houden. Zij zullen met alle plezier de tijd nemen om een poll te beantwoorden, al was het alleen maar om te weten te komen wat de andere bezoekers hebben ingevuld. Verschillende websites tonen polls over actuele gebeurtenissen of andere interessante zaken.

 

Zoekmachine vriendelijke URL's
Veel bezoekers van een website zullen op pagina’s terechtkomen via de resultaten van zoekmachines. Deze bezoekers zijn op zoek naar specifieke informatie en verwachten deze te vinden op de pagina’s die de zoekmachine voor ze oproept. Een zoekmachine Vriendelijke URL is een leesbare, herkenbare URL die men kan onthouden, kan beredeneren en die een logische indruk maakt. Op deze manier bent u nog beter in de zoekmachine's te vinden.

 

Google Maps Module
Google Maps is een service van Google die een krachtige, gebruiksvriendelijke kaarttechnologie combineert met informatie over bedrijfslocaties, contactgegevens en routebeschrijvingen.

 

Sitemap Module
Een sitemap geeft een totaal overzicht van alle pagina`s op deze website. U kunt op deze manier in één oogopslag zien wat de website te bieden heeft en direct doorklikken naar de betreffende pagina.

 

Backup Module
Met deze module kunt u van uw Website een backup maken naar uw lokale PC. Dit kan handig zijn indien u per ongeluk belangrijke pagina's, foto's of tekst hebt verwijderd. Met deze backup kunt u via ons de site herstellen naar de laatst gemaakte backup.

 

Zoek Module
Een zoekmachine binnen uw website: met de zoekmodule vinden bezoekers van uw website snel dat waarnaar ze op zoek zijn. De zoekresultaten worden op relevantie gesorteerd. De zoekmodule maakt gebruik van de modernste zoektechnieken voor een optimaal zoekresultaat.

Nieuwsbrief


Klik op onderstaande link om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

nieuwsbrief

Contact


Kleineweg 21
6255 AX Noorbeek
T. 06 33978008
E. info@nlsystems.nl

BTW. NL 159414180
KvK. 14079071