seo
 

SEO


SEO = Search Engine Optimization

Search Engine Optimization is een onderdeel van internet marketing. In feite zorgt SEO ervoor dat je website hoger genoteerd staat bij zoekmachines. Dat kan met verschillende technieken. Een groot probleem is dat de zoekalgoritmes van de zoekmachines constant veranderen om zo spam af te weren. De ene dag kun je op de eerste positie staan voor een zoekterm en de week erop zou je zomaar op pagina drie kunnen staan. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in SEO. Sommige technieken die in het verleden werkte zullen misschien morgen niet meer werken.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de meta tags. Sommigen zullen denken dat deze informatie nog een belangrijke rol speelt voor de relevantie van hun websites. Helaas, deze informatie wordt nauwelijks meer gebruikt. Dat geldt niet alleen voor meta tags, maar ook voor vele andere technieken.

SEO technieken


Bij SEO kun je verschillende technieken toepassen. Globaal gezien kun je die opdelen in deze technieken:

- On-site optimization
- Off-site optimization

On-site optimization heeft vooral te maken met je website. Dat betekent de teksten op de website, de code van de website en de architectuur ervan.
Off-site optimization zijn factoren buitenom je website, zoals link building.

Met SEO lagere kosten voor Adwords

Door uw website te optimaliseren kunt u de kosten voor de betaalde zoekmachine plaatsingen zoals adwords naar beneden halen. De kosten van adwords per click is afhankelijk van de relevante achterliggende pagina. Hoe relevanter de achterliggende pagina’s hoe lager de prijs. Als je dus op de natuurlijke manier in de zoekmachine verschijnt worden de achterliggende pagina’s relevanter en dit vertaalt zich weer door in lagere clickkosten in adwords.
 

Nieuwsbrief


Klik op onderstaande link om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

nieuwsbrief

Contact


Kleineweg 21
6255 AX Noorbeek
T. 06 33978008
E. info@nlsystems.nl

BTW. NL 159414180
KvK. 14079071